Despre companie

Fondată în 2017, Zbor24.ro este un serviciu avansat de căutare bilete de avion avantajoase, rezervare de hoteluri și apartamente, închirieri auto și transferuri.

Tehnologie de căutare

Motorul de căutare Zbor24.ro este conectat la toate sistemele globale de rezervare și, datorită tehnologiei sale unice, caută cele mai bune oferte în timp real. Sistemul inteligent poate crea rute inteligente, poate combina zboruri de peste 400 de companii aeriene, poate organiza conexiuni complexe la cel mai bun preț.

Servicii convenabile

Echipa Zbor24.ro dezvoltă servicii convenabile pentru a găsi bilete de avion avantajoase și servicii care vă vor ajuta să călătoriți confortabil și fără griji: atunci când comandați bilete de avion, puteți achiziționa bagaje suplimentare mai ieftine decât la aeroport, puteți face check-in online complet, puteți achiziționa o asigurare de călătorie , protejați-vă banii cu serviciul Rambursare etc.

Serviciul de asistență

Asistența expertă vă va ajuta cu orice întrebări referitoare la călătoria dvs.

Dacă planurile se schimbă, puteți returna și schimba rapid bilete prin intermediul sistemului de feedback cu serviciul de suport. Specialiștii companiei au o vastă experiență în domeniul călătoriilor independente.

Promoții, cadouri

Puteți găsi întotdeauna informații actualizate despre promoțiile curente, tombole de bilete de avion, reduceri în secțiunea Promoții sau în grupurile noastre de pe rețelele de socializare. Urmăriți anunțurile!

Zbor24.ro pentru tine

Sistemul nostru are grijă de nevoile fiecărui călător și crează cele mai bune oferte doar pentru dvs.

Protecția Consumatorului

Este sigur să plătiți pentru achizițiile din serviciul Zbor24.ro. Serviciul îndeplinește standardele de securitate ale sistemelor de plată Visa și MasterCard (conformitate PCI) și protejează cumpărătorul în toate etapele achiziției.

Plăcerea de a cumpăra pe Zbor24.ro

Este important pentru noi să vă bucurați de căutarea și achiziționarea dvs. în cadrul serviciului. Prin urmare, în fiecare zi lucrăm pentru a face căutarea și mai rapidă și mai convenabilă, designul și interfața sunt mai plăcute, prețurile sunt și mai profitabile, achiziția este o plăcere, iar serviciul după cumpărare este încântător.

Completați solicitarea, Zbor24.ro vă ajută mereu!

Serviciul de suport

Suntem bucuroși să vă asistăm 24/7 la numărul de telefon
Datele companiei:

EMA Plus Solutions SRL

Registrul Comertului J40/19757/2017

CUI 38540407

Victoria Business Park, mun. București, Șoseaua București-Ploiești nr73-81, etajul 4, clădirea nr.4, biroul 20, 013685

Date bancare:

Cont IBAN RON : RO45BTRLRONCRT0425283901

Cont IBAN EURO: RO92BTRLEURCRT0425283901

Banca beneficiară: Banca Transilvania Romania

Adresa băncii beneficiare: Bd. Iancu de Hunedoara nr. 6, București

SWIFT: BTRLRO22