Despre noi

Suntem disponibili NON-STOP pentru tine

Cine suntem?
Zbor24.roCompania

Compania Zbor24.ro a început odată cu întâlnirea a 2 prieteni ambițioși, care și-au propus să transforme călătoriile, din vise, în activități obișnuite, accesibile pentru toți.

Zbor24.roEchipa

Echipa noastră este formată din 30 de tineri vizionari, agenți profesionișți cu experiență care, zi de zi, oferă suport 24/7, ca să ai siguranță în călătorie până la destinație.

Zbor24.roCăutare

Am dezvoltat un motor de căutare performant, care îți pune la dispoziție bilete spre orice destinație din lume, de la toate companiile aeriene existente.

Zbor24.roServicii

Am adăugat servicii de transfer și rezervare hoteluri, că să-ți poți planifica întreaga călătorie pe un singur site – www.zbor24.ro.

Misiunea noastră

Dincolo de toate, noi vrem să creăm emoții frumoase.

Lumea este prea mare, diversă și extraordinară pentru a nu fi explorată.

Vrem să descoperi destinații noi, să călătorești liber și să știi că ești mereu la doar un zbor distanță de cei dragi. Vrem să fim ghidul tău în călătoriile cu avionul și să te ajutăm în dezvoltarea ta personală și profesională.

 

Îți vom oferi întotdeauna cele mai bune oferte de zbor, pentru a fi siguri că într-o lume plină de opțiuni, tu ne alegi pe noi.

Misiunea noastră
Avantajele noastre
Zbor24.ro

Suport 24/7 online și la telefon

Ai nevoie de sfatul expertului? Contactează-ne oricând. Agenții Zbor24.ro îți răspund la toate întrebările legate de călătoria cu avionul, la orice oră.

Dacă întâmpini dificultăți sau situații neprevăzute, echipa noastră stă la dispoziția ta pentru a te ajuta să soluționezi orice problemă.

 

Odată cu adresarea ta la Zbor24.ro pentru rezervarea unui bilet, primești suport atât înainte de rezervare, cât și până la destinație.

Zbor24.ro

Motor de căutare performant

Zbor24.ro este echipat cu un motor de căutare performant, simplu și intuibil, care, în doar câteva secunde, îți oferă cele mai bune oferte de zbor de pe piață.

 

Ca să îți ușurăm la maxim căutarea, tu doar alege destinația și perioada călătoriei, iar în câteva clipe, datorită filtrelor, vei primi o listă cu cele mai potrivite sugestii de zbor în raport cu cerințele tale.

Zbor24.ro

Serviciul check-in online inclus

Siguranța unui zbor reușit începe cu procesul de check-in. Zbor24.ro oferă clientului serviciul de check-in online inclus în rezervare, astfel scutindu-l de griji suplimentare inutile și taxe adiționale la aeroport.

 

Majoritatea companiilor aeriene solicită o taxă de 20-30 EUR pentru serviciul de check-in în aeroport. Cu noi, vei fi înregistrat pentru îmbarcare - gratuit.

Zbor24.ro

Oferte de la peste 600 companii aeriene

În contextul în care zburăm tot mai des, fiecare din noi a îndrăgit una sau mai multe companii aeriene. Unele - pentru bilete low cost ce încep de la doar câțiva euro, altele - pentru aeronave noi și condiții de zbor confortabile.

 

Pentru a te bucura la maxim de călătorie, pe Zbor24.ro vei găsi oferte de la peste 600 companii aeriene, din care poți alege preferata ta.

Zbor24.ro

Agenți profesioniști cu experiență

Agenții noștri sunt profesioniști cu experiență de peste 10 ani în domeniul costumer-service.

 

Astfel, dacă ți s-a întâmplat, la rezervarea zborului, să greșești datele de contact sau numele pasagerului, nu te panica. Vom retransmite actele și vom reface rezervarea. Iar dacă ți-ai schimbat planurile, te vom ajuta să returnezi biletele.

 

Tot noi te vom ajuta să găsești cel mai avantajos și convenabil zbor spre destinația dorită.

Zbor24.ro

Sute de zboruri spre orice destinații

Dacă nu ai încă o listă de destinații MUST VISIT - te invităm să o faci. Lumea e prea grozavă pentru a nu fi explorată, iar să călătorești cu avionul, în zilele noastre, e simplu și accesibil.

 

Pe Zbor24.ro vei găsi sute de oferte excelente de la companii aeriene low-cost și de linie, zboruri directe sau cu escală, cu bagaj inclus sau fără și chiar companii animal friendly, dacă vrei să călătorești cu micuțul tău prieten.

 

Îți oferim un preț corect și posibilitatea de ajunge oriunde în lume dorești.

Echipa noastră
Echipa noastră
Echipa noastră
Zbor24.ro

Află primul de cele mai bune oferte

Introdu emailul tău și abonează-te la newsletter

Prin abonarea la newsletter-ul Zbor24.ro ești de acord să prelucrăm datele tale cu caracter personal în scopul informării despre produsele și parteneriatele noastre. Ai posibilitatea oricând de a te dezabona.

ANPCEu consumers
Metode de plata
Registrul Comerțului J40/19757/2017 | CUI RO38540407 Victoria Business Park, mun. București, Șoseaua București-Ploiești nr73-81, etajul 4,clădirea nr.4, biroul 20, 013685
IBAN RON : RO45BTRLRONCRT0425283901 | IBAN EURO: RO92BTRLEURCRT0425283901 Banca Transilvania Romania, Branch Victoria, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 6, Bucharest SWIFT: BTRLRO22
Copyright © 2017 – 2023 - EMA Plus Solutions S.R.L. Toate drepturile rezervate.