Ofertă de grup

Călătorești cu familia, prietenii sau colegii de muncă?

Ofertă de grup

Vrei să călătorești cu familia, prietenii, colegii de muncă sau partenerii de afaceri? Oricare ar fi tovarășii tăi, călătoriile de grup sunt mereu o idee bună, dar au nevoie de planificare riguroasă.

 

Cum ar fi să organizezi o călătorie de grup și chiar să savurezi?

 

Știm că rezervarea biletelor de avion pentru un număr mai mare de persoane poate fi un proces copleșitor, dar stai fără griji.

 

Te ajutăm noi!

Ce este oferta de grup?
Călătoriți împreună fără griji

Oferta de grup presupune o ofertă adaptată nevoilor clientului care rezervă în numele întregului colectiv. Acesta beneficiază de extra atenție acordată în planificarea călătoriei dus – întors, ce ține de: numărul de rezervări, preferințe ale pasagerilor, buget, bagaje, check-in, etc.

 

Rezervarea în grup garantează termeni și condiții flexibile. În funcție de condițiile contractului, poți anula gratuit de la 10% până la 20% din numărul de locuri rezervate cu până la 6 săptămâni înainte de plecare. În plus, poți modifica gratuit lista de pasageri până la o dată prestabilită.

Beneficiile ofertei de grup
Extra atenție pentru fiecare membru în parte
Asistență în alegerea zborului

Vom alege cursa cea mai potrivită, la data și ora convenabilă pasagerilor, cu bagaj de cală sau doar bagaj de mână. Vom avea grijă de nevoile fiecăruia dintre voi.

Rezervarea biletelor

Vom rezerva și emite biletele de avion pentru întregul colectiv. Vom avea grijă ca datele să fie introduse corect și te vom lipsi de preocupări inutile de a nu greși sau uita de cineva.

Suport 24/7

Agenții Zbor24.ro sunt non-stop la dispoziția ta din momentul rezervării, până la destinație. Dacă ai întrebări sau întâmpini situații neprevăzute, contactează-ne.

Efectuarea check-in-ului online

Vom efectua check-in-ul online pentru toți, gratuit, la timpul cuvenit, iar asta vă va scuti de plăți adiționale la aeroport (20-30 EUR per persoană).

Explicarea traseului

Dacă ai ales un zbor cu escală, vom avea grijă să-ți explicăm traseul ca să nu pierdeți vreun zbor sau să uitați de bagaje.

Alegerea locurilor alăturate

Dacă îți dorești un zbor cât mai fun, putem procura locuri alăturate în avion pentru întreaga ta gașcă.

Bilete electronice

Odată rezervate, vom expedia biletele pe adresele voastre de e-mail, pentru a le avea mereu la îndemână.

Puncte Bonus

Odată înregistrat pe Zbor24.ro beneficiezi de 25 EURO cadou de bun-venit și 1% cashback din fiecare tranzacție ulterioară.

Închirierea unei mașini

O mașină comună, cu care să vă deplasați zilnic este o alternativă cu mult mai accesibilă decât opțiunea de a călători cu transportul public sau taxi.

Transfer de la/ spre aeroport

Îți punem la dispoziție de serviciu de transport privat cu transportatori acreditați și autovehicule compacte, business sau vip.

Schimb de pasageri

Nu este necesar să ne oferi datele pasagerilor la momentul rezervării. În plus, poți modifica gratuit lista de pasageri până la o dată prestabilită.

Anulare gratuită

Poți anula gratuit de la 10% până la 20% din numărul de locuri rezervate, cu până la 6 săptămâni înainte de plecare.

Informații privind rezervarea de grup

Dacă sunteți un grup numeros, îți recomandăm să faci mai multe rezervări a câte maxim 9 persoane.

 

Rezervările de 10 persoane și mai mult necesită confirmare adițională din partea companiei aeriene și pot atrage taxe suplimentare.

 

Nu uita să verifici în avans numărul de locuri libere din avion (cu cât o faci mai în avans, cu atât disponibilitatea este mai mare). Dacă călătoriți cu copii, te rugăm să te asiguri că în fiecare rezervare este inclus un tutore adult.

 

De exemplu, dacă veți fi 10 pasageri (8 adulți și 2 copii), atunci îți recomandăm să faci două rezervări – una pentru 6 adulți, iar alta pentru 2 adulți și 2 copii.

 

Completează formularul de mai jos dacă ai nevoie de asistență și vrei să stabilim condițiile de călătorie cu compania aeriană, în numele tău.

Zbor24.ro
Ne poți găsi și aici:

Registrul Comerțului J40/19757/2017 | CUI 38540407

Victoria Business Park, mun. București, Șoseaua București-Ploiești nr73-81, etajul 4 clădirea nr.4, biroul 20, 013685

IBAN RON : RO45BTRLRONCRT0425283901 | IBAN EURO: RO92BTRLEURCRT0425283901

Banca Transilvania Romania, Branch Victoria, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 6, Bucharest SWIFT: BTRLRO22

© 2024 EMA Plus Solutions S.R.L.. Toate drepturile rezervate.