Bine te-am găsit pe pagina clienților corporativi!

Dacă afacerea ta implică călătorii frecvente, ai nevoie de un partener care să aibă grijă de toate detaliile pentru tine. Aici, suntem dedicați să oferim servicii personalizate și avantaje unice clienților noștri corporativi.

 

Noi, echipa Zbor24.ro, ne angajăm să găsim cele mai bune opțiuni de zbor pentru tine și echipa ta. Lasă grijile călătoriei pe noi, iar tu concentrează-te pe afacerea ta.

Zbor24.ro
Avantajele clienților corporativi la Zbor24.ro
Asistență clienți 24/7
Ne dorim ca fiecare călătorie să fie cât mai plăcută și fără probleme pentru clienții noștri corporativi. De aceea, oferim asistență clienți non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Echipa noastră de specialiști răspunde oricărei întrebări sau probleme în cel mai scurt timp posibil.
Factura fiscală
Clienții corporativi au nevoie de rapoarte detaliate despre călătoriile lor în scopuri fiscale și contabile. De aceea, oferim posibilitatea de a obține facturi fiscale pentru orice tranzacție, în orice moment și în formatul preferat. Astfel, poți fi sigur că documentele necesare sunt întotdeauna la îndemână.
Metode diverse de plată
Poți alege metoda de plată care se potrivește cel mai bine, în funcție de politica financiară a companiei tale. Oferim opțiuni de plată prin factură sau prin card corporate, iar toate plățile sunt securizate pentru a garanta siguranța și confidențialitatea informațiilor financiare.
Timp optimizat
Știm că timpul este un factor esențial pentru afaceri. De aceea, am creat un proces de rezervare simplu și rapid pentru orice serviciu. În plus, clienții corporativi beneficiază de un agent dedicat, care le oferă asistență personalizată oricând și răspunde prompt la orice solicitare.
Program de bonus
La înregistrare, clienții noi primesc un cadou de bun venit de 25 de euro, iar ulterior primesc 1% cash-back din valoarea fiecărei tranzacții. Banii acumulați pot fi folosiți sub formă de reduceri la procurarea viitoarelor bilete de avion. Pentru a recompensa clienții fideli, oferim vouchere cadou în valoare de 10-15 euro, de mai multe ori pe an.
Serviciul de check-in gratuit
Pentru a face călătoria ta cât mai ușoară și fără stres, oferim serviciul de check-in gratuit pentru orice zbor. Astfel, poți economisi timp și investi munca și atenția în afacerea ta. Check-in-ul va fi efectuat de către agenții Zbor24.ro pentru toți pasagerii, iar permisele de îmbarcare vor fi expediate pe adresa electronică în timp util.
Servicii
Creăm un plan de călătorie personalizat, adaptat nevoilor și preferințelor clienților noștri. În plus, oferim servicii suplimentare precum ar fi alegerea locului preferat în aeronavă, călătorie cu animal de companie, opțiuni de bagaj, asigurarea medicală și de bagaj, însoțitori, Meet & Assist, Fast Track, etc.
Ofertă de grup
Organizezi călătorii de afaceri pentru mai mulți angajați sau grupuri de clienți? Ne putem ocupa de toate datele de călătorie a tuturor pasagerilor pentru tine. Vom alege locurile preferate în aeronavă, vom considera preferințele fiecărui călător în parte și vom avea grijă ca toate formalitățile zborului să fie efectuate la timp.
Conexiuni inteligente
Dacă destinația aleasă presupune un zbor cu escale, echipa noastră te poate ajuta la organizarea zborurilor într-un mod eficient. Vom alege împreună soluția potrivită de zbor, fără escale lungi, astfel încât să economisești bani pe cazare și să ajungeți odihniți la destinație.
Completează formularul pentru a obține o consultație
Zbor24.ro
Ne poți găsi și aici:

EMA Plus Solutions S.R.L. Registrul Comerțului J40/19757/2017 | CUI RO38540407 Victoria Business Park, mun. București, Șoseaua București-Ploiești nr73-81, etajul 4,clădirea nr.4, biroul 20, 013685

Licenta de turism: 3/22.10.2018
© Zbor24.ro, 2024