Check-in online 24/7

Tot ce trebuie să știi despre check-in

Ce este CHECK-IN?

Procesul de check-in

Checkin-ul este procedura de înregistrare a pasagerului pentru îmbarcare. Se face în prealabil zborului și este o procedură obligatorie pentru toate cursele low-cost.

 

Aceasta constă în verificarea documentelor de identitate și a biletelor de călătorie, precum și elilberarea cărții de îmbarcare.

 

Ce este CHECK-IN?
Detalii importante despre check-in
Informații utile
Zbor24.ro
Check-in online vs. check-in în aeroport

Checkin-ul online te scutește de costuri suplimentare și reduce timpul de așteptare în aeroport. Check-in-ul efectuat în aeroport implică taxe adiționale (20-50 EUR).

 

De asemenea, înregistrarea online îți oferă și alte avantaje. De exemplu, iți permite să selectezi locul dorit la bordul aeronavei.

Zbor24.ro
Dacă selectezi un loc în aeronavă

Pentru unele companii aeriene, efectuarea procesului de check-in online devine disponibilă de la 30 zile și cu până la 3-4 ore înainte de zbor, dacă selectezi un loc.

 

Iar dacă nu alegi un loc, efectuarea procesului de check-in online devine disponibilă cu 24-72 ore înainte de zbor, în funcție de condițiile fiecărui operator aerian în parte.

Zbor24.ro
În cazul unei călătorii cu copii minori

Există reguli adiționale, pe care trebuie să le consulți neapărat înaintea plecării și care pot să difere în funcție de compania aeriană aleasă.

 

Unele companii prestează și serviciul de asistență a călătoriei pentru minori neînsoțiți.

Zbor24.ro
Dacă intenționezi să călătorești cu câinele

Dacă călătorești cu câinele, pisica sau alt animal de companie mic, înregistrarea va fi diferită.

 

Nu uita să studiezi condițiile de înregistrare pentru îmbarcare și să respecți condițiile de transportare a animăluțului.

Zbor24.ro
Sau și mai simplu!

Rezervă un bilet de avion pe Zbor24.ro și primește asistența necesară.

Agenții efectuează procesul de check-in online pentru tine, gratuit.

 

Ai alte întrebări la capitolul check-in?

Contactează-ne. Suntem disponibili non-stop pentru tine.

Zbor24.ro

Află primul de cele mai bune oferte

Introdu emailul tău și abonează-te la newsletter

Prin abonarea la newsletter-ul Zbor24.ro ești de acord să prelucrăm datele tale cu caracter personal în scopul informării despre produsele și parteneriatele noastre. Ai posibilitatea oricând de a te dezabona.

ANPCEu consumers
Metode de plata
Registrul Comerțului J40/19757/2017 | CUI RO38540407 Victoria Business Park, mun. București, Șoseaua București-Ploiești nr73-81, etajul 4,clădirea nr.4, biroul 20, 013685
IBAN RON : RO45BTRLRONCRT0425283901 | IBAN EURO: RO92BTRLEURCRT0425283901 Banca Transilvania Romania, Branch Victoria, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 6, Bucharest SWIFT: BTRLRO22
Copyright © 2017 – 2023 - EMA Plus Solutions S.R.L. Toate drepturile rezervate.