Business Class

Experiență de zbor high-end

Business Class Experience

Când e vorba de călătorii cu avionul, există trei clase tradiționale: economy, business și first class.

Experiența de zbor Business class este cu un pas înainte de economy și oferă o serie beneficii, concepute special pentru a satisfice nevoile de călătorie ale pasagerilor.

 

Dacă îți dorești condiții de comfort inegalabile în timpul zborului și posibilitatea de a te odihni ca la carte sau de a ramâne productiv pe toată durata călătoriei, îți recomandăm zborul la Business Class.

Zbor24.ro
1
Elite
Zbor24.ro
Pasagerii din clasa business primesc de obicei un tratament prioritar pe tot parcursul călătoriei. Acesta include acces la ghișee de check-in dedicate, linii de securitate mai rapide și îmbarcare prioritară. Asta înseamnă că vei evita cozile lungi, iar timpul de așteptare asociat cu călătoriile cu avionul va fi acum petrecut confortabil într-un lounge spațios, ce combină luxul, eleganța și relaxarea.
2
Exclusive
Zbor24.ro
Odată ajuns la bord, te poți bucura de o gamă largă de facilități. Aceasta include scaune mai largi, cu mai mult spațiu pentru picioare pentru un zbor cât mai confortabil, o selecție de mâncare și băutură savuroase și opțiuni de divertisment personalizate.
3
Relaxing
Zbor24.ro
Majoritatea companiilor aeriene cu servicii business class au internet WI-FI la bord, un aspect esențial pentru cei care își doresc să rămână productivi și multe companii oferă paturi cu lenjerie de înaltă calitate, pijama și alte articole de îngrijire personală, ca să ajungi la destinație odihnit și fresh.
4
Upscale
Zbor24.ro
Dacă îți dorești o călătorie cât mai lină, poți opta pentru serviciul adițional Fast Track, în care ești însoțit de un reprezentant al aeroportului prin toate formalitățile necesare, de la sosirea la aeroport și până la îmbarcare. La aterizare, ești întâmpinat din nou și condus direct către controlul de pașapoarte, apoi însoțit până la ieșirea din aeroport.
5
Premium
Zbor24.ro
Iar pentru o călătorie total lipsită de griji, Meet & Assist este un serviciu mai amplu, cu Fast Track inclus, dar și alte facilități de care te poți bucura precum serviciu de buggy, serviciu de portar care te va ajuta cu bagajele, asistent personal de călătorie și altele.
6
Safe
Zbor24.ro
În calitate de agenție cu bilete de avion oriunde în lume, suntem specializați în a ajuta clienții noștri să găsească cele mai bune oferte de zboruri la clasa business și ne ocupăm de toate detaliile pentru ei. Zbor24.ro lucrează cu mai multe companii aeriene din Europa care oferă servicii de clasă business, inclusiv British Airways, Lufthansa, Air France și KLM.
Pentru a rezerva un zbor la clasa business cu noi, pur și simplu lasă o solicitare mai jos.
Echipa noastră de experți în călătorii te va contacta în scurt timp pentru a discuta opțiunile și pentru a te ajuta să alegi cea mai bună ofertă pentru călătoria ta.
Zbor24.ro
Ne poți găsi și aici:

Registrul Comerțului J40/19757/2017 | CUI 38540407

Victoria Business Park, mun. București, Șoseaua București-Ploiești nr73-81, etajul 4 clădirea nr.4, biroul 20, 013685

IBAN RON : RO45BTRLRONCRT0425283901 | IBAN EURO: RO92BTRLEURCRT0425283901

Banca Transilvania Romania, Branch Victoria, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 6, Bucharest SWIFT: BTRLRO22

© 2024 EMA Plus Solutions S.R.L.. Toate drepturile rezervate.