Zbor24.ro în parteneriat cu Gettransfer
440

Zbor24.ro în parteneriat cu Gettransfer

Tot ceea ce facem, facem pentru comoditatea clientului.

Uneori, drumul către aeroport sau cazare, poate fi anevoios și se poate lăsa cu peripeții, mai ales dacă ești într-o țară străină, iar noi ne dorim să călătorești liber și fără griji în plus.

De accea, am creat un parteneriat cu cei de la Gettransfer. Dacă ai nevoie de un transfer privat între doua locații, suntem în masură să-ți furnizăm un astfel de serviciu, oriunde te-ai afla.

Pentru siguranța și confortul tău, la dispoziția ta stau autovehicule compacte, business sau vip. Șoferii sunt acreditați, verificați și în măsură să presteze cele mai bune servicii.

Transferurile sunt disponibile în aproape orice locație, incluzând:

  • transfer de la aeroport spre cazare,
  • transfer de la cazare spre aeroport,
  • transfer de la aeroport spre centrul orașului,
  • transfer din centrul orașului spre aeroport,
  • transfer între orașe, etc.

Serviciul nostru este fără costuri ascunse. Taxele, drumurile cu plată și bacșișul sunt deja incluse în preț. Iar cea mai bună parte este timpul de așteptare gratuit: 60 de minute - în aeroporturi, iar în toate celelalte locații - 15 minute - timp de așteptare gratuit.

Mai mult decât atât, optăm pentru faptul ca pasagerii noștri să aibă cel mai bun preț. Împreună cu cei de la Gettransfer, am setat cea mai mica plată posibilă, iar dacă găsești un preț mai mic, îți rambursăm diferența.

De fiecare dată când călătorești, solicită un transfer Gettransfer, ca să ajungi la destinația finală liniștit și cel mai important – în timp util.