Cum transportăm produse cosmetice în bagaj de mână în avion?
892

Cum transportăm produse cosmetice în bagaj de mână în avion?

Ți-ai luat bilete de avion și zbori către destinația ta de vis? Emoția umple aerul în timp ce îți faci bagajele, dar, există o dilemă – Cum să-ți transporți produsele cosmetice prețioase în bagajul de mână?!

Ei bine, suntem aici pentru a presăra puțină înțelepciune la acest subiect și pentru a ne asigura că tu și produsele tale de frumusețe ajungeți la destinație nevătămate.

Așadar, cum transportăm cosmetice în bagajul de mână ca un adevărat profesionist?!

Știi deja că în bagajele de mână, cosmeticele lichide sau orice loțiune, gel, creme, parfumuri, etc., trebuie să fie transportate în recipiente de maxim 100 ml fiecare. Toate containerele trebuie să fie plasate într-o pungă transparentă, cu o capacitate maximă de un litru, iar această cifră nu trebuie depășită.

Acum că am clarificat acest aspect, hai să vedem câteva trucuri care te vor ajuta să îți transporți arsenalul de frumusețe în siguranță, în bagajul de mână, în avion.

1. Cosmetice în miniatură

Biletele de avion low-cost includ de obicei doar un bagaj de mână. Ceea ce înseamnă că va trebui să transporți toate cosmeticele în miniatură.

Când vine vorba de cosmetice, gândește așa: „mic, dar puternic”.

Rujurile în miniatură, fardul de obraz potrivit pentru călătorii și rimelurile de dimensiuni mici sunt cei mai buni prieteni ai tăi. În plus, sunt și super mega drăguți!

2. Pungi cu fermoar

Pungile transparente cu fermoar sau ziplock sunt ca o pelerină de super-erou pentru produsele tale de machiaj, în timpul zborului!

TSA (Administrația pentru Securitatea Transporturilor) cere pasagerilor să-și împacheteze articolele de toaletă lichide, în timpul zborului, într-o pungă de acest fel, așa că, asigură-te că urmezi instrucțiunile companiei aeriene cu privire la dimensiunea pungii (de obicei, 18 cm x 20 cm).

Dacă vrei să afli ce alte produse ai voie și ce e interzis să iei în bagajul de mână, citește aici.

3. Fixează capacele

Imaginează-ți că ajungi la destinație și descoperi că fondul de ten preferat și-a dezlănțuit Picasso-ul interior peste hainele tale. Ugh..!

Pentru a preveni astfel de surprize artistice și pentru a-ți menține liniștea sufletească în timp ce zbori cu avionul, asigură-te că strângi și fixezi bine capacele produselor cosmetice. Crede-ne, garderoba ta îți va mulțumi pentru asta!

4. Amortizează produsele

Oferă pudrelor tale prețioase sau cosmeticelor delicate un plus de grijă adăugând un strat moale de protecție între ele. Așează un tampon de bumbac sau un șervețel între pudrele compacte și paletele de fard de pleoape pentru a preveni crăpăturile nedorite. Produsele tale preferate merită o călătorie lină, la fel ca tine!

Te întrebi dacă poți lua medicamente în bagajul de mână? Vezi mai multă informație aici.

5. Bandă adezivă

Dacă ai vreo paleta de farduri cu oglindă rebelă, ai nevoie de arma secretă – banda adezivă. Pur și simplu așează o bucată mică de bandă peste oglindă, asigurându-te că rămâne intactă și nu vă împroșca o reflexie neașteptată. Pentru călătorii de vis, siguranța este indispensabilă!

Cam atât. Atunci când zbori cu avionul, îmbrățișezi cosmeticile în miniatură, pungile cu fermoar și banda adezivă. Cu aceste sfaturi uşoare în mânecă, poți cuceri lumea în timp ce ai produsele cosmetice favorite intacte şi mereu la îndemână!

Nu uita să rezervi biletul de avion spre viitoarea aventură, aici! Iar dacă nu știi încă unde să călătorești, vezi aici câteva destinații noi cu zbor direct din România.

Zbor24.ro îți urează o călătorie lină și fabuloasă!