Zbor24.ro

Bilete de avion din București către Amsterdam

53
Iunie
50
Iulie
105
August
76
Octombrie
78
Noiembrie
69
Decembrie
75
Ianuarie
81
Februarie
81
Martie
93
Aprilie
93
Mai

Zboruri ieftine din București către Amsterdam

O călătorie memorabilă cu avionul București-Amsterdam

O călătorie cu avionul de la București la Amsterdam poate fi o experiență de neuitat, plină de descoperiri culturale și peisaje pitorești. Amsterdam, capitala Olandei, cunoscut pentru canalele sale fermecătoare, arhitectura istorică și atmosfera cosmopolită, atrage milioane de turiști anual.

Ce trebuie să știi despre zbor

Zborurile de la București la Amsterdam sunt operate de mai multe companii aeriene, inclusiv TAROM, KLM și companii low-cost precum Wizz Air și Ryanair. Accesează Zbor24.ro și vezi care sunt cele mai avantajoase prețuri la biletele de avion.

Durata zborului este de aproximativ 3 ore, fără escale, iar aeroportul de destinație este Aeroportul Schiphol (AMS), unul dintre cele mai mari și mai moderne din Europa. Este recomandat să ajungi la Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP) cu cel puțin două ore înainte de decolare pentru a avea timp suficient pentru formalitățile de check-in și securitate.

Puncte turistice

Amsterdam oferă o multitudine de atracții turistice pentru toate gusturile. Printre cele mai populare se numără:

 • Muzeul Van Gogh: Aici vei găsi cea mai mare colecție de opere ale lui Vincent van Gogh, inclusiv faimoasele sale autoportrete și picturi precum "Floarea-soarelui".
 • Casa Anne Frank: Un muzeu dedicat memoriei Annei Frank și a familiei sale, oferind o perspectivă emoționantă asupra vieții în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
 • Canalele din Amsterdam: O plimbare cu barca pe canalele orașului îți va oferi o perspectivă unică asupra arhitecturii istorice și vieții de zi cu zi din Amsterdam.

Experiențe autentice

Pentru a trăi experiențe autentice în Amsterdam, încearcă următoarele activități:

 1. Explorarea piețelor locale: Vizitează Piața Albert Cuyp sau Piața de flori pentru a simți atmosfera vibrantă a orașului și a cumpăra suveniruri unice.
 2. Bicicleta prin oraș: Amsterdam este cunoscut pentru infrastructura sa excelentă pentru biciclete. Închiriază o bicicletă și explorează orașul ca un localnic.
 3. Gustă specialitățile locale: Nu rata să încerci heringul crud, stroopwafels (vafe cu sirop) și brânza Gouda într-una dintre numeroasele brânzării.
 4. Vizitează un coffeeshop: Dacă ești curios, poți experimenta cultura locală a coffeeshop-urilor, unde consumul de canabis este legal și reglementat.

Sfaturi pentru o călătorie reușită

Pentru a avea o călătorie reușită, ține cont de următoarele sfaturi:

 1. Rezervă biletele din timp: Pentru a obține cele mai bune prețuri și a evita surprizele neplăcute, accesează Zbor24.ro cât mai rapid, rezervă biletele de avion și cazarea cu câteva luni înainte.
 2. Bagajul de mână: Asigură-te că bagajul de mână respectă regulile companiei aeriene și include articole esențiale precum actele de identitate, medicamentele necesare și obiecte de valoare.
 3. Transportul public: La sosirea în Amsterdam, utilizează rețeaua eficientă de transport public – tramvaie, autobuze și trenuri – pentru a te deplasa rapid și convenabil.
 4. Securitate: Fii atent la buzunare și păstrează-ți documentele și banii în siguranță, mai ales în zonele aglomerate.

Concluzie

Alături de Zbor24.ro, o călătorie de la București la Amsterdam este o ocazie excelentă de a descoperi un oraș plin de istorie, cultură și farmec. De la muzeele celebre și canalele pitorești, până la experiențele autentice și sfaturile utile pentru călătorie, Amsterdam te va încânta și îți va oferi amintiri de neuitat. Fie că este prima ta vizită sau te întorci pentru a redescoperi orașul, Amsterdam te așteaptă cu brațele deschise.