Zbor24.ro

Zboruri către Santorini

Zboruri ieftine din România către Santorini

 • 26 iul. (vin)București - Santorini
  Wizz Air Malta
  direct
 • 26 iul. (vin)București - Santorini
  Aegean AirlinesVolotea
  1 escală
 • 26 iul. (vin)Timișoara - Santorini
  TaromVolotea
  2 escale
 • 26 iul. (vin)Iași - Santorini
  Aegean AirlinesVoloteaWizz Air Malta
  2 escale
 • 26 iul. (vin)Cluj-Napoca - Santorini
  Aegean AirlinesVoloteaWizz Air Malta
  2 escale
 • 26 iul. (vin)Satu Mare - Santorini
  Wizz AirWizz Air
  2 escale
 • 26 iul. (vin)Constanța - Santorini
  Turkish AirlinesVolotea
  2 escale
 • 26 iul. (vin)Constanța - Santorini
  Aegean AirlinesTurkish Airlines
  2 escale
 • 26 iul. (vin)Constanța - Santorini
  Turkish AirlinesOlympic Air
  2 escale
 • 26 iul. (vin)Satu Mare - Santorini
  Aegean AirlinesWizz Air
  3 escale

Descoperă farmecul insulei Santorini

Dacă visezi la o escapadă de neuitat într-unul dintre cele mai fermecătoare locuri din Grecia, atunci Santorini este destinația perfectă pentru tine. Cu peisaje spectaculoase, arhitectură impresionantă și o istorie bogată, Santorini te va cuceri cu farmecul său inconfundabil.

Despre Santorini

Santorini, cunoscută și sub numele de Thira, este o insulă vulcanică situată în Marea Egee, în sudul Greciei. Cu priveliști de carte poștală, case albe în contrast puternic cu albastrul vibrant al mării și apusuri de soare spectaculoase, Santorini este un adevărat paradis pentru iubitorii de frumos.

Atracții turistice

Printre principalele atracții turistice din Santorini se numără orașele pitorești precum Oia și Fira, cu arhitectura lor tradițională și străduțele înguste pline de magazine și taverne. Ruinele antice de la Akrotiri oferă o incursiune în istoria insulei, iar plajele cu nisip negru, precum Perissa și Kamari, sunt locuri ideale pentru relaxare și distracție.

Când să vizitezi Santorini

Perioada cea mai favorabilă pentru a vizita Santorini este în timpul sezonului de vară, între lunile iunie și septembrie, când temperaturile sunt ridicate și cerul este senin. Această perioadă este ideală pentru plajă și explorarea insulei în întregime.

Cum să ajungi în Santorini

Cel mai convenabil mod de a ajunge la Santorini este cu avionul, zborurile fiind disponibile pe Zbor24.ro, din numeroase orașe europene către Aeroportul Internațional Santorini (JTR). De asemenea, poți opta pentru o călătorie scenică cu feribotul din Atena către Santorini, care oferă o priveliște incredibilă a peisajului grecesc.

Bilete de Avion și Sfaturi pentru Călătorie

Pentru a găsi cele mai bune oferte la bilete de avion către Santorini, recomandăm să îți rezervi biletele cu câteva luni înainte de călătorie și să compari prețurile oferite de diferite companii aeriene. Asigură-te că ai documentele de călătorie necesare și că ai rezervat cazare în avans, mai ales în timpul sezonului turistic aglomerat. Nu uita să îți faci asigurare de călătorie pentru a călători în liniște și fără griji.

Cu biletele de avion către Santorini și puțină planificare prealabilă, vei fi pregătit pentru o aventură memorabilă în această bijuterie a Greciei. Găsește cele mai bune bilete de avion pe Zbor24.ro și profită de oferte speciale pentru a-ți transforma călătoria într-o experiență unică și lipsită de griji!

Dacă ai nevoie de ajutor la rezervare, contactează-ne 24/7 online și la telefon. Sunteem disponibili non-stop pentru tine.