TOP – 5 festivaluri de vară din Europa pe care nu trebuie să le ratezi! (2023)
654

TOP – 5 festivaluri de vară din Europa pe care nu trebuie să le ratezi! (2023)

Dacă te-ai plictisit de vacanțe banale și te gândești unde să călătorești vara asta, noroc pe tine. Ți-am pregătit o listă cu cele mai tari festivaluri din Europa, pe care nu trebuie să le ratezi!

Câteva zile pline de muzică, oameni și zâmbete îți vor transforma experiența într-o călătorie de neuitat!

În plus, am găsit și cele mai ieftine zboruri spre festivalurile verii, așa că let’s dive right in!

În acest articol îți vom prezenta TOP–5 festivaluri de vară europene și bilete de avion ieftine spre acestea. În plus, îți vom da câteva ponturi despre cum să călătorești econom și eficient.

TOP-5 festivaluri de vară din Europa:

1. Glastonburry

Locație – Marea Britanie

Date – 21 – 25 iunie

Începe vara cu o explozie. Glastonburry este unul dintre cele mai mari și mai emblematice festivaluri de muzică din lume și atrage an de an artiști renumiți din întreaga lume. Rezervă-ți biletele de avion cât mai devreme pentru a-ți asigura locul la acest eveniment de neuitat și bucură-te de atmosfera euforică de acolo!

2. Tomorrowland

Locație – Belgia

Date – 21 – 30 iulie

Pentru pasionații de muzică electronică, Tomorrowland este o necesitate absolută! Acesta atrage cei mai proeminenți DJ la nivel mondial și trupe de muzică electronica care îți oferă o experiență dintr-o altă lume. Vezi aici cele mai ieftine bilete spre Brussels, pentru Tomorrowland și asigură-ți biletele din timp pentru a porni într-o călătorie muzicală.

Pont: Dacă tot călătorești doar pentru câteva zile, nu mai e cazul să-ți iei bagaj de cală. Orice bilet de avion are un bagaj de mână de 8-10 kg inclus în preț. Profită și economisește astfel și vezi aici tips & tricks pentru un bagaj bine organizat.

3. Sziget Festival

Locație – Ungaria

Date – 10 – 15 august

Festivalul Sziget - o extravaganță de o săptămână care celebrează muzica, arta și comunitatea. În acest festival extraordinar te vei scufunda într-o fuziune de neuitat de muzică și artiști internaționali, cultură, instalații de artă captivante și vibrații pozitive. Evadează pe insula magică Obuda din inima Budapestului.

4. Wacken Open Air

Locație – Germania

Date – 2 – 5 august

Pentru amatorii de hard rock și heavy metal, this one is for you! Pregătește-te să-ți dezlănțui latura sălbatică la cel mai mare festival de heavy metal din lume. Imaginează-ți spectacolele electrizante ale trupelor tale preferate și atmosfera de-a dreptul epică. Ia-ți acele bilete de avion, prietene, și pregătește-te să te relaxezi așa cum n-ai făcut-o vreodată!

Pont: Află de la noi câteva secrete despre cum poți prinde bilete de avion ieftine și rezervă-ți călătoria de vară pe care o meriți!

5. Roskilde Festival

Locație – Danemarca

Date – 24 iunie – 1 iulie

Să ne aventurăm și în marele și emblematicul Roskilde! Acest festival a zguduit verile din Danemarca secole la rând. Să te afli acolo e ca și cum ai păși într-o lume în care tovărășia și muzica se unesc. Crede-mă, prietene, vei crea aici amintiri care îți vor încălzi inima în anii următori, așa că rezervă-ți din timp un bilet de avion. Copenhaga, păzea că venim!

Pont: Nu uita să verifici regulile de călătorie și să te asiguri că iei cu tine doar ce ai voie în bagajul de mână.

Acum, uite care-i faza: pentru a te asigura că nu ratezi aceste festivaluri de vară inegalabile, trebuie să acționezi rapid. Rezervă-ți biletele de avion acum și asigură-ți locul!

Iar noi, Zbor24.ro, fiind prietenul tău de încredere în călătorii, suntem aici 24/7 pentru a ne asigura că zborul tău este lin și fără griji. Astea fiind spuse, hai să facem acele bilete rezervate, să împachetăm bagajele și să începem aventura!