Cum să prinzi bilete de avion ieftine?
1395

Cum să prinzi bilete de avion ieftine?

Odată ce călătorim mai des, ne dorim și bilete cât mai accesibile. De aceea, am pregătit pentru tine un ghid din 4 pași simpli despre cum poți prinde bilete de avion ieftine.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași și îți garantăm că vei economisi data viitoare când vei cumpăra un bilet.

1. Evită zilele de weekend

Dacă ești în căutarea unui zbor low-cost, teoria spune că ar trebui să verifici zilele de marți, miercuri și joi.

2. Rezervă biletele din timp

Nu uita, cu cât te apropii mai mult de data zborului, cu atât prețurile se vor mări.

Pe timp de vară, cumpără biletele de avion cu 30-60 zile înainte. Toamna poți găsi oferte de super preț , dar e bine să le cauți cu cel puțin 30 zile înainte.

Pe timp de iarnă și primăvară – cu cât mai devreme rezervi, cu atât mai bine (ideal ar fi 2-3 luni înainte). În timpul sărbătorilor, la fel – cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

3. Vânează ofertele

Dacă nu ești în grabă sau ai flexibilitatea de a călători oricând, vânează ofertele!

În general, companiile aeriene de tip Wizz Air, Blue Air și altele lansează periodic oferte spontane cu vânzare rapidă. Acestea sunt valabile timp de 24 ore și îți permit să procuri biletele de avion la 20-30% reducere sau chiar la jumătate de preț!

4. Folosește Programul de Bonus Zbor24.ro

Indiferent de perioada în care călătorești, poți beneficia de reduceri substanțiale dacă ești membru al comunității Zbor24.ro. Fă-ți un cont pe site, adună puncte bonus de la fiecare zbor și profită prețuri bune la bilete de avion.

Pont: Cei care s-au abonat la Blogul nostru sunt la zi cu cele mai faine oferte, noutăți și rubrici de zbor. Nu uita să te abonezi și tu.