Călătorește și economisește
1226

Călătorește și economisește

Cum ar fi să călătorești și să economisești în același timp?

Noi vrem ca oamenii să călătorească cât mai des, accesibil și interesant. Lumea este prea diversă și extraordinară pentru a nu fi explorată, iar dragostea față de călătorii ne inspiră și ne provoacă să împărțim aceste trăiri cu tine.

Pentru a face a face acest lucru posibil, am creat un Program special de Bonus.

Acest program îți permite să acumulezi puncte la fiecare rezervare și să le transformi în reduceri oricând simți că ai nevoia.

Odată cu înregistrarea ta pe www.zbor24.ro, îți urăm bun-venit cu 25 euro (2500 puncte) - CADOU, direct în contul tău. Ulterior, primești 1% cash-back din valoarea fiecărei tranzacții pe care le poți folosi la procurarea viitoarelor biletele de avion . Și asta nu e tot. De sărbători, primești puncte bonus cadou, care se vor aplica soldului tău și mări reducerea!

Hai să-ți mai spunem un mic secret:

Poți să rezervi biletele pentru întreaga familie sau gașca de prieteni, dintr-un singur cont. Astfel, vei deveni beneficiarul bonusului și vei aduna punctele bonus din fiecare rezervare.

Dacă alegi să creezi un cont pentru compania la care lucrezi și să atribui toate călătoriile de afaceri contului tău, poți dobândi o reducere și mai generoasă, iar cu aceste puncte poți plăti până la 99% din suma costului biletului de avion.

Nu uita, beneficiezi de program doar dacă ești înregistrat pe Zbor24.ro, așa că hai cu noi în echipă și fă-ți un cont.

Fii și tu printre cei care aleg să călătorească cu avionul profitabil. Beneficiază de bilete de avion accesibile, prețuri reduse și curse oriunde în lume!