Despre Ryanair [Bagaje, Check-in, Bilete de avion ieftine]
553

Despre Ryanair [Bagaje, Check-in, Bilete de avion ieftine]

Când e vorba de călătorii low-cost, Ryanair preia conducerea. Dintre toate companiile aeriene low-cost din Europa, Ryanair este cea mai mare, dar și cea cu cele mai ieftine bilete de avion. Așadar, dacă vrei să descoperi lumea fără a goli portofelul, ai nimerit unde trebuie.

Pune-ți centura și hai să ne aventurăm într-o călătorie spre a cunoaște Ryanair. Acest articol îți va povesti următoarele:

  • Scurt istoric despre Ryanair
  • Destinații Ryanair disponibile din România
  • Cum prinzi cele mai ieftine bilete de avion Ryanair?
  • Bagaje Ryanair
  • Călătoria cu copil mic
  • Check-in Ryanair

Așadar, hai să trecem direct la subiect!

Scurt istoric:

Ryanair este o companie aeriană irlandeză low-cost cu sediul central în Dublin, Irlanda. Compania aeriană a fost fondată în 1984 și de atunci a crescut pentru a deveni cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, transportând peste 150 de milioane de pasageri anual.

Această companie a revoluționat călătoriile aeriene în Europa. Tarifele mici la bilete de avion au făcut zborurile cu avionul accesibile pentru milioane de oameni, iar rețeaua sa de destinații în expansiune arată că pasagerii pot călători acum într-o varietate de locații din Europa și nu numai.

Cel mai ieftin zbor vândut vreodată de companie a fost la tarif de doar 2,99 euro, din Timișoara spre Dusseldorf. Potrivit statista.com, prețul mediu al biletelor de avion Ryanair, în 2021, a fost de 27 euro/sens per pasager.

În ziua de azi, Ryanair operează peste 2.500 de zboruri zilnic și deservește peste 230 de aeroporturi din peste 40 de țări din Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. De asemenea, compania se concentrează și pe problema climatică, iar până în 2050, aceștia au scopul să reducă numărul de emisii de carbon cu 50%.

Destinații Ryanair disponibile din România:

Ryanair oferă zboruri (către și) dinspre România către o varietate de destinații din Europa. Pasagerii pot găsi bilete de avion Ryanair din București, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara spre Londra, Dublin, Manchester, Berlin, Tel Aviv, Milano, Madrid, Viena, Paris, Bruxelles și multe altele. Din aceste hub-uri, pasagerii se pot conecta cu ușurință la alte destinații.

Cum prinzi cele mai ieftine bilete de avion cu Ryanair?

Compania aeriană are o politică de prețuri dinamică, ceea ce înseamnă că prețul unui bilet poate varia în funcție de: cererea pentru zbor, momentul rezervării, dar și alți factori.

Pe Zbor24.ro, găsești bilete de avion Ryanair disponibile pentru rezervare. Pentru a fi sigur că prinzi cea mai bună ofertă, folosește widget-ul de calendar Zbor24.ro și verifică prețul pe un an înainte.

Dacă ai nevoie de ajutor, contactează agentul tău personal de călătorie, disponibil 24/7.

Bagaje Ryanair:

Toți pasagerii au dreptul să aducă la bord o geantă personală mică, cu dimensiunile de 40 cm x 20 cm x 25 cm, care să încapă sub scaunul din față, în aeronavă. Exemple în acest sens includ: geantă de mână, geantă pentru laptop și rucsac mic. Dacă te întrebi ce poți lua cu tine în avion, citește aici ce ai voie și ce e interzis în bagajul de mână.

Clienții fără Priority, care doresc să aducă un al doilea bagaj, puțin mai mare, de tip troler (cu greutate de max. 10 kg) trebuie să cumpere un permis adițional. De asemenea, fiecare pasager poate achiziționa până la 3 bagaje de cală de 20 de kilograme.

Check-in Ryanair:

Serviciul de check-in la aeroport nu este inclus în preț. De aceea, agenții Zbor24.ro au grijă să efectueze procesul de check-in online, gratuit, pentru fiecare pasager în parte.

Dacă ai nevoie de ajutor la rezervare, contactează-ne. Asistentul tău personal de călătorie este disponibil 24/7.