10 idei de ocupații pentru copii în avion
547

10 idei de ocupații pentru copii în avion

Ești îngrozit de gândul de a zbura în avion cu copiii?... Și pe bună dreptate. Călătoria cu avionul poate fi interesantă pentru adulți, pentru copii, însă, este mai degrabă o experiență lungă și plictisitoareee.

În calitate de părinte, s-ar putea să fii copleșit de gânduri vizavi de cum îi poți distra pe cei mici ore în șir. Stai fără griji! Zbor24.ro a pus cap la cap câteva sugestii pentru tine. Cu puțină creativitate și planificare, îi poți menține fericiți și ocupați pe toată durata călătoriei cu avionul.

Iată 10 idei care te vor ajuta să îi distrezi pe cei mici în timpul zborului:

1. Cărți de colorat și creioane colorate - Cărțile de colorat îl pot ține ocupat ore întregi. Acestea sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a stimula creativitatea copilului.

2. Jocuri de masă - Jocuri de masă precum “4 la Rând” și “Ghici cine-i“ ar putea să-i ofere ore de divertisment în timpul zborului, dar are nevoie de un partener de joc.

3. Gustări – Foamea ne face pe toți morocănoși, așa că nu uita să împachezi câteva gustări. Batoane de granola, biscuiți sau fructele uscate sunt toate opțiuni excelente.

4. Cărți de citit - Cărțile ne pot transporta în lumi și dimensiuni diferite. Ia la bord câteva dintre preferatele copilului tău sau o carte nouă pentru a-i stimula interesul.

5. Cărți cu autocolante - Cărțile cu autocolante sunt o modalitate distractivă și interactivă de a-ți distra copilul, permițându-i să-și folosească toată creativitatea.

6. Căști – O pereche bună de căști este un element obligatoriu pentru calmul oricărui copil din avion. Asigură-te că aduci un set confortabil, care anulează zgomotul.

7. Cărți de activități - Cărțile de activități, cum ar fi labirinturi, căutări de cuvinte sau integrame, îi pot distra pe cei mici ore în șir, în timp ce își exersează creierul.

8. Jucării interactive - Jucăriile interactive, cum ar fi jucăriile de pluș sau blocurile de construcție, vor menține copilul concentrat asupra unei sarcini în timpul zborului.

9. Jurnale de călătorie - Încurajează-ți copilul să-și documenteze experiența de călătorie oferindu-i un caiet sau un jurnal mic. Pot scrie despre experiențele lor, desena imagini sau lipi fotografii sau amintiri din călătorie.

10. Stickere pentru fereastră – Lasă-i să decoreze cu stil. Le pot lipi pe fereastra avionului și își pot crea propriile lucrări de artă. În plus, sunt o modalitate distractivă și interactivă de a distra copiii în timpul zborului.

În concluzie, zborurile cu copii sunt complicate, atât timp cât nu ai o strategie bine pusă la punct. Dar, crede-ne pe cuvânt, dacă planifici din timp și îi oferi copilului o varietate de opțiuni de divertisment, vei transforma următoarea călătorie cu avionul într-o experiență plăcută atât pentru tine, cât și pentru micuț.

Nu uita, în cazul călătoriei cu copii, există reguli adiționale, pe care trebuie să le consulți neapărat înaintea plecării și care pot să difere în funcție de compania aeriană aleasă. Contactează un agent Zbor24.ro pentru a te informa corespunzător.

Iar dacă ai nevoie să iei la bord medicamente sau formulă pentru bebeluși, vezi aici mai multe detalii referitor la transportarea medicamentelor în avion.

Zbor24.ro vă urează o călătorie-aventură plină de distracție pentru toată familia!