6 Greșeli Frecvente de Evitat Pentru a Călători cu Avionul Ieftin
675

6 Greșeli Frecvente de Evitat Pentru a Călători cu Avionul Ieftin

Călătoria cu avionul este adesea cea mai rapidă și mai convenabilă metodă de a ajunge la destinație, dar poate fi și costisitoare dacă nu ești atent. Pentru a profita la maxim de bugetul tău de călătorie, este esențial să eviți anumite greșeli, care pot duce la procurarea unui bilet de avion scump.

În acest articol, vom discuta despre șase greșeli comune de evitat atunci când călătorești cu avionul pentru a te asigura că găsești cele mai bune oferte de preț și economisești bani. Așadar, să trecem direct la subiect:

1. Nu compari prețurile

Folosește widgetul de calendar Zbor24.ro pe date flexibile ca să compari prețurile biletelor de avion pe o perioadă mai lungă înainte. După ce selectezi locațiile de plecare și sosire, poți selecta o perioadă de zbor de până la 1 an. Astfel, rezultatele îți vor fi afișate pe un an înainte, iar tu vei putea compara prețurile și călători mai ieftin.

2. Îți alegi mai întâi datele de concediu, apoi cumperi bilete

Un trick care te va ajuta, inevitabil, să călătorești mai ieftin este să fii flexibil privind datele zborului. Așadar, fii cu ochiul pe destinația dorită, iar atunci când găsești o promoție sau o ofertă bună de preț la bilete de avion, asigură-te că alegi datele concediului în funcție de biletele pe care le-ai găsit, și nu invers.

3. Nu verifici aeroporturi alternative

Știai că uneori poți găsi oferte de zbor chiar și de 5 ori mai ieftine dacă iei în calcul un aeroport adiacent? De exemplu, dacă ești în Veneția și vrei să zbori în România, poți lua în calcul cel mai apropiat aeroport - Treviso (la 1 ora distanță cu trenul), dar și aeroportul din Verona (la 1 oră jumate distanță cu trenul) și, astfel, explora încă un oraș.

4. Rezervi biletele în ultimul moment

În afara sezonului, poți să-ți permiți să rezervi biletele chiar și în ultimul moment, tot ai șansa să prinzi un preț bun. Însă, dacă vrei să călătorești în timpul sezonului, la preț avantajos, cumpără bilete de avion cu cel puțin 3 luni înainte! Nu știi cum să rezervi online? Stai fără griji, te ajutăm noi. Contactează echipa Zbor24.ro oricând pentru ajutor la procesul de rezervare. Suntem disponibili 24/7 online și la telefon.

5. Nu ții cont de compania aeriană

Companiile aeriene se clasifică în companii de linie și companii low-cost. Dacă vrei să călătorești la preț cât mai bun, alege companii precum Wizz Air, Ryanair, EasyJet, Animawings, Aeroitalia, sau alte companii aeriene lowcost cu bilete de avion ieftine.

6. Nu folosești Programul de Bonus Zbor24.ro

Vrei să călătorești și să economisești? Fiecare bilet de avion rezervat pe Zbor24.ro îți dă bani înapoi. Înregistrează-te pe Zbor24.ro și profită cashback din fiecare tranzacție. Iar drept cadou de bun-venit, te așteaptă 25 euro pe care îi poți utiliza drept reducere la următoarele bilete de avion.

Așadar, salvează aceste secrete și reține: cu un pic de planificare în avans și sfaturile pe care ți le-am dat mai sus, te asigurăm, vei lua decizii mai inteligente de zbor și vei călători la preț avantajos, fără să spargi banca!

Fă-ți cont pe Zbor24.ro și bucură-te de posibilitatea de a zbura accesibil. Bon voyage!