Destinații noi din România [bilete de avion low-cost]
61

Destinații noi din România [bilete de avion low-cost]

Vești excelente, drag călător! După ce Ryanair a introdus, în primavara 2023, 4 curse noi cu plecare din Iași spre destinații populare ale Europei, cei de la Wizz Air nu au înârziat sa apară și ei cu lansarea a 2 curse noi din Brașov, ce vor fi disponibile din vara 2023.

Noile destinații introduse de compania irlandeză Ryanair, care este și cea mai mare companie lowcost din Europa, sunt:

Milano (Bergamo) cu bilete de avion de la doar 20 euro

Bruxelles (Chlarleroi) cu bilete de avion de la doar 23 euro

Paris (Beauvais) cu bilete de avion de la doar 23 euro

Dublin cu bilete de avion de la doar 48 euro

Noile rute oferă posibilități de legături eficiente în întreaga Europă. Cu un total de 30 de zboruri pe săptămână, acestea sunt programate în mod convenabil, astfel încât să reprezinte întotdeauna o opțiune viabilă de transport și să ofere românilor o oportunitate excelentă de a călători la un preț accesibil, oricând doresc.

De exemplu, cursele către Paris au loc în zilele de duminică, vineri, joi și marți. Zborurile către Milano sunt programate duminică, sâmbătă, joi, miercuri și marți. Pentru pasagerii care călătoresc către Bruxelles, există opțiuni de zbor în fiecare marți, miercuri și duminică. În ceea ce privește capitala Irlandei, Dublin, zborurile sunt disponibile în fiecare duminică, joi și marți.

Biletele sunt deja puse în vânzare și sunt disponibile pe site-ul Zbor24.ro.

Wizz Air, cea de-a doua companie aeriană low-cost de încredere, lansează curse noi din Brașov către două destinații populare din Europa: Londra și Dortmund.

Reprezentanții companiei ungare au precizat că zborurile spre Londra vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri, începând cu data de 2 august. Către Dortmund vor fi operate două zboruri pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, cu primul zbor dus-întors având loc la data de 2 septembrie.

Biletele vor fi curând disponibile pentru vânzare pe site-ul Zbor24.ro.

Aceste curse noi îți oferă oportunitatea de a ajunge mai ușor și mai convenabil în destinațiile tale preferate. Atât Ryanair, cât și Wizz Air, sunt cunoscute pentru serviciile lor de calitate și pentru prețurile accesibile, oferindu-ți o varietate de opțiuni pentru călătoriile tale.

Zbor24.ro îți oferă acces la bilete de avion ieftine Wizz Air și Ryanair, dar și bilete de avion de la companii aeriene de linie precum Air France, Lufthansa, Tarom, Turkish Airlines, și altele. Dacă ai nevoie de ajutor la rezervare, contactează-ne oricând. Serviciul de suport clienți este disponibili non-stop.

Folosește motorul de căutare Zbor24 pentru cele mai avantajoase opțiuni de zbor și călătorește cu plăcere!