Zbor24.ro
TOP-7 destinații pentru copii de 1 iunie
584

TOP-7 destinații pentru copii de 1 iunie

Europa este plină de parcuri tematice senzaționale pentru copii. Și ce ocazie mai potrivită să le explorați împreună decât Ziua Copiilor? Indiferent dacă copilul tău este pasionat de rollercoaster sau este un fan al atracțiilor mai blânde, avem ceva potrivit pentru toată lumea!

Vrei să știi care sunt TOP-7 destinații europene pentru copii? Continuă să citești.

  1. Disneyland, Paris - Nu mai e nevoie de cuvinte pentru a introduce această destinație. Pentru copii, Disneyland este un vis devenit realitate. Chiar și adulții vor găsi, printre toate personajele, câteva care vor răscoli amintiri din copilărie. Bilete de avion ieftine spre Paris, vezi aici.

  2. Legoland, Billund - Primul LEGOLAND din lume și locul în care s-a născut faimosul joc (Danemarca). Un parc potrivit pentru toată familia, cu zeci de activități pentru orice vârstă, de la Montagne Russe până la construcția propriilor creații Lego. Bilete de avion ieftine spre Billund, vezi aici.

  3. Warner Bros Studio, Londra - Harry Potter. Doar atât e necesar de spus pentru a reda entuziasmul acestei locații. Îți imaginezi cât de cool ar fi pentru copilul tău să exploreze lumea magică a școlii Hogwarts? Nu uita să rezervi un loc cât mai din timp, acest tur este foarte celebru. Bilete de avion ieftine spre Londra, vezi aici.

  4. Gardaland, Verona - Un paradis atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cu peste 400.000 de metri pătrați de atracții, aici copiii pot “pleca într-o misiune spațială, călători prin junglă sau chiar explora adâncurile oceanului”. Bilete de avion ieftine spre Verona, vezi aici.

  5. Grădina Zoologică, Vienna - Una dintre cele mai vechi din Europa și din lume. Istoria ei datează din 1752, iar astăzi, are cele mai moderne suporturi tehnice, dar și cele mai bune condiții de viață, cât mai aproape de habitatul obișnuit al animalelor din cele peste 700 de specii diferite. Bilete de avion ieftine spre Viena, vezi aici.

    Pont: O călătorie cu copii este mereu imprevizibilă, nu uita să vezi care sunt medicamentele ce pot fi luate la bordul aeronavei.

  6. Portaventura, Barcellona - Un parc tematic imens cu șase zone unice și peste 40 de atracții palpitante, inclusiv Furius Baco și Dragon Khan. Pentru cei mai mici, găsești zona Sesame Street, iar tu poți savura spectacolele de stradă aleartiștilor și acrobaților. Bilete de avion ieftine spre Barcelona, vezi aici.

  7. Aquarium, Genova - O destinație grozavă pentru familiile pasionate de ocean. Acvariul cuprinde peste 70 rezervoare pline cu viață marină din întreaga lumea. Copiii se pot minuna de peștii colorați, rechini, delfini și chiar pinguini. Bilete de avion ieftine spre Genova, vezi aici.

Sperăm că acest TOP ți-a servit drept inspirație, iar de Ziua Copiilor, în acest an, veți explora una dintre aceste minunății ale lumii.

Dacă întâmpini dificultăți la rezervarea zborului, contactează-ne oricând. Suntem disponibili non-stop!