Unde să călătorești la plajă în 2024
658

Unde să călătorești la plajă în 2024

Visezi deja la plaje însorite și ape cristaline? Zic să te oprești din visat și să treci la împachetat (bagajele).

Am străbătut globul ca să-ți aducem cele mai tari destinații de plajă în 2024. Iar mai jos, îți vom prezenta cele din cele mai cotate destinații de vară, dar și opțiuni de vacanță fără a sparge banca.

De la tripuri economice până la escapade de lux, există o destinație potrivită fiecărui gust și portofel în parte:

Destinații de buget:

Rodos (Grecia) – O insula cu toate beneficiile unei destinații de lux, la preț pământesc. Te poți relaxa într-o stațiune exclusivistă de pe coasta de est sau poți face windsurf pe partea de vest cu plaje sălbatice. Mai sus, dai de munți împăduriți cu pin și orașe vechi cu cetăți rustice.

Bilete ieftine de avion spre Rodos vezi aici.

Limassol (Cipru) – Se zice că acest oraș seamănă cu Miami. Insula e plină de plaje superbe și restaurante drăguțe, care servesc mâncăruri locale delicioase. Prinzi doi iepuri deodată dacă ajungi și în zona montană, unde poți gusta vinuri, brânzeturi de casă și miere.

Bilete ieftine de avion spre Limassol (Larnaca) vezi aici.

Destinații de clasă medie:

Madeira (Portugalia) – Aici, priveliștile naturii te lasă fără respirație. Madeira găzduiește cascade naturale, munți împrăștiați și păduri care acoperă toată coasta, piscine naturale formate din lava scursă în ocean și unele din cele mai frumoase plaje din Europa.

Bilete ieftine de avion spre Madeira (Funchal) vezi aici.

Sliema (Malta) – O zonă locuită și vibrantă, dar tot odată relaxantă. Este o alegere perfectă pentru bugetul mediu spre înalt. Din Sliema, se vede o priveliște spectaculoasă spre portul Valletta, ale cărei ziduri și biserici medievale uimitoare sunt iluminate în fiecare noapte.

Bilete ieftine de avion spre Sliema (Luqa) vezi aici.

Destinații high-end:

Negombo (Sri Lanka) – Șiragurile nemărginite de plaje sunt motivul principal pentru călătorii care vizitează acest oraș. În plus, aceste țărmuri oferă mai multe sporturi nautice pentru pasionații de aventură, dar și un night-life pe măsură. Nu mai e cazul să zic că fructele de mare sunt mereu proaspete.

Bilete de avion spre Negombo (Colombo) vezi aici.

Oistins (Barbados) – Un sat tradițional de pescari, unde ești liber să pescuiești singur. Oricum, s-ar putea să te trezești petrecând mai mult timp la piața locală, la Fish Fry în fiecare vineri sau savurând cocktailuri din grapefruit pe plajă. Apropo, nu uita să guști unul direct din copac. Grapefruit-ul este originar din Barbados.

Bilete de avion spre Oistins (Bridgetown) vezi aici.

Așadar, ia-ți crema de protecție solară, șlapii tăi preferați și hai să ne scufundăm în cea mai tare vacanță de vară pe plajă în 2023!