Tot ce trebuie să știi despre Wizz Air [Bilete ieftine de avion]
624

Tot ce trebuie să știi despre Wizz Air [Bilete ieftine de avion]

Ne place să zburăm low-cost. Ne place și mai mult când o companie ca Wizz Air pune la temelia misiunii ei - prioritățile omului modern. Într-o lume în care mobilitatea este una dintre cele mai mari nevoi ale timpului, Wizz Air o satisface cu bilete de avion la cel mai mic preț posibil.

În acest articol îți vom face cunoștință cu compania Wizz Air și vei afla următoarele lucruri:

  • Despre Wizz Air
  • Destinații Wizz Air disponibile din România
  • Bagaje Wizz Air
  • Check-in Wizz Air

Așadar, fără alte formalități, hai să trecem la subiect!

Despre Wizz Air:

Wizz Air este o companie aeriană low-cost maghiară, cunoscută ca fiind compania cu cea mai rapidă creștere din Europa. Aceasta a fost fondata în 2003, iar în prezent oferă peste 1100 rute, în peste 190 aeroporturi din 51 de țări din Europa, cu numărul destinațiilor crescând în fiecare an.

Wizz Air folosește doar aeronave noi și moderne de tip Airbus A 320-200, Airbus A321Iceo și Airbus A32Ineo, iar pentru a menține costurile reduse la bilete de avion, aceasta folosește aeroporturile secundare și mai puțin aglomerate din marile orașe.

Compania oferă pasagerilor posibilitatea de a călători accesibil oriunde în Europa, iar datorită prețurilor atât de mici la bilete de avion, compania se află în topul preferințelor multora care zboară din necesitate. Cei care nu sunt nevoiți să zboare, sunt inspirați de oportunitatea de a explora lumea la preț avantajos și aleg să o facă din plăcere.

Destinații Wizz Air disponibile din România:

În România, Wizz Air zboară din 11 aeroporturi și oferă conexiuni directe către mai multe destinații populare, ca de exemplu:

Zboruri din Cluj-Napoca spre → Viena, Paris, Berlin, Roma, Antalya, Dubai, etc.

Zboruridin Din Iași → Tel-Aviv, Copenhaga, Santorini, Bologna, Barcelona, Liverpool, etc.

Zboruri in București → Bruxelles, Praga, Dortmund, Atena, Milano, Maldive (cu oprire în Abu Dhabi), etc.

Zboruri in Timișoara → Frankfurt, Zakynthos, Bari, Madrid, Londra, Bruxelles, etc.

Bagaje Wizz Air:

Oferta unui bilet de avion Wizz Air de bază include deja un bagaj de mână de maxim 10 kg, care trebuie să încapă sub scaunul din aeronavă. Iar dacă te întrebi cum să-ți încapă tot în bagajul de mână, ți-am pregătit tips&tricks pentru un bagaj organizat. Pasagerii care preferă un bagaj mai voluminos, îl pot cumpăra separat cu ajutorul serviciilor adiționale. Costul depinde de greutate, modalitatea de cumpărare, dar și de sezonul în care călătorești.

Dacă te întrebi cât costă un bagaj de cală Wizz, de exemplu, unul de 20 kg te-ar putea costa costa între 25-40 EUR, iar un bagaj de cală de 32 kg te-ar putea costa aproximativ 45 EUR. Greutatea maximă permisă a unui bagaj de cală este de 32 kg și nu poate depăși următoarele dimensiuni: lățime 149 cm, înălțime 119 cm și lungime 171 cm.

Check-in Wizz Air:

Serviciul de check-in la aeroport nu este inclus în preț. De aceea, agenții Zbor24.ro au grijă să efectueze procesul de check-in online, gratuit, pentru fiecare pasager în parte.

Tot aici, pe Zbor24.ro, găsești bilete de avion disponibile pentru zborurile Wizz Air. Poți utiliza calendarul interactiv pentru a selecta date flexibile și a analiza care sunt zilele cu cele mai mici tarife!

Dacă ai nevoie de ajutor la rezervare, contactează-ne. Asistentul tău personal de călătorie este disponibil 24/7.