Unde să călătorești în vacanța de Paști?
786

Unde să călătorești în vacanța de Paști?

În timp ce schimbăm nopți reci de iarnă pe seri de primăvară calde și blânde – vrem să savurăm din plin timpul petrecut afară. Și ce metodă mai potrivită, decât explorând Europa?

În jurul sărbătorilor de Paști, românii au zilele de 14, 16 și 17 Aprilie - libere. Dacă te gândeai să iei o pauză și să pleci într-o mini-vacanță, fă-o acum! Este ocazia perfectă! Zilele libere sunt “străpunse” de un weekend, formând împreună o minivacanță de 4 zile, de vineri până luni.

Mai jos ai câteva destinații recomandate de Zbor24.ro. Inspiră-te!

Barcelona, Spania

Barcelona este un oraș plin de istorie și cultură, dar nu se rezumă totul aici. Ritmul lui vibrează zi și noapte. Pe lângă parade și festivaluri de cartier colorate, vei fi martor obiceiurilor religioase ce cuprind măreția sărbătorilor de acolo. Biletele de avion spre Barcelona încep de la 115 euro.

Roma, Italia

Dacă vrei să simți și mai mult conexiunea cu divinitatea, mergi în Vatican. Explorează capela palatului papal și descoperă secole de artă, cultură și istorie, dar nu uita să savurezi și delicioasa bucătărie pentru care Italia este recunoscută mondial. Biletele de avion spre Roma încep de la 74 euro.

Atena, Grecia

Atena este cunoscută pentru cele mai prolifice monumente ale civilizației noastre. Dacă ai reușit să urci pe faimosul Acropole, în vârful dealului vei vedea cel mai cunoscut monument al Greciei - Parthenon-ul, și n-are cum să nu te lase puțin cu gura căscată. Biletele de avion spre Atena încep de la 115 euro.

Amsterdam, Olanda

Un lucru este cert: în aprilie, toate florile pamântului vor fi aici, în Olanda. Iar pe langă hectare întregi de nuanțe și arome, îți promitem, inima ta o va lua la puțin la galop după muzee, parcuri pitorești dar și plimbări cu barca pe canalurile capitalei. Biletele de avion spre Amsterdam încep de la 139 euro.

Pont: Cu cât mai devreme rezervi biletele de avion, cu atât mai mult economisești. Dacă ai nevoie de ajutor, contactează-ne oricând. Agentul tău personal de călătorie este disponibil 24/7.

Ți-ai luat doza de inspirație? Atunci, ce mai aștepți? Cât tu procrastinezi, o aventură așteaptă trăită! :) Rezervă acum vacanța pe care o meriți. Pe Zbor24.ro ai cele mai avantajoase oferte de zbor, program de bonus generos și serviciul de check-in GRATUIT!