Unde să călătorești ieftin?
679

Unde să călătorești ieftin?

Dacă te pasionează călătoriile, însă ești mereu reticent, iar bugetul este un factor decisiv în planificarea acestora, e timpul să spulberăm mitul că pentru o călătorie ca la carte trebuie să te scalzi în aur. Poți explora lumea și cu bani puțini, iar călătoritul îți oferă ocazia să cunoști culturi noi, țări cu plaje rupte din paradis, orașe vibrante și pline de istorie, dar și tradiții cum n-ai mai văzut.

În acest articol Zbor24.ro îți va oferi câteva destinații perfecte pentru călătorii cu buget redus. Toate pot fi explorate pe tot parcursul anului. Așadar, vezi lista de mai jos și inspiră-te pentru viitoarea ta călătorie!

Muntenegru

O țară des trecută cu vederea, doar pentru că se află în partea mai puțin înfloritoare a Europei. Însă, crede-ne pe cuvânt, acest tărâm bate chiar și cea mai îndrăzneață imaginație. Pe lângă munți, mare și peisaje fabuloase, această mică țară balcanică îți oferă și nenumărate posibilități de cazare ieftină, pentru care ai fi plătit bani grei într-o altă destinație. Vezi bilete de avion spre Muntenegru aici.

Armenia

Armenia este o alegere perfectă pentru o călătorie de buget și poate deveni chiar una dintre cele mai active vacanțe, pentru că ai multe locuri de vizitat. Fiind una dintre primele civilizații creștine, Armenia are o concentrație mare de temple și catedrale, dar și regiuni ca Muntele Ararat, acolo unde se spune că s-a oprit arca lui Noe, după potop. Vezi bilete de avion spre Armenia aici.

PONT: Dacă vrei să economisești la bilete de avion, vezi aici câteva sfaturi despre cum să prinzi bilete ieftine, oricând.

Portugalia

Munți, orașe vechi, bucătărie delicioasă și plaje superbe. Portugalia le are pe toate și la un preț mult mai mic decât alte țări din Europa. Orașele mai puțin invadate de turiști o să-ți ofere ocazia să descoperi acest tărâm ca un adevărat localnic și să savurezi gastronomia tradițională a fiecărei regiuni în parte. Mmm... delicioso! Vezi bilete de avion spre Portugalia aici.

Letonia

Când ești în căutarea liniștii, să mergi în Letonia – o opțiune perfectă la prețuri reduse. Orașele sale cu arhitectură medievală, casele mici, plajele și pădurile, îți dau acel sentiment de calm deplin. Nu uita să guști și berea de acolo. Letonia este renumită ca fiind o națiune de iubitori de bere. Așadar, vei avea o selecție largă și gusturi dintre cele mai alese. Vezi bilete de avion spre Letonia aici.

PONT: Când călătorești la buget, un rucsac cu lucruri esențiale este mai mult decât suficient. Biletele de avion deja includ un bagaj de mână de 8-10 kg în preț, astfel ai posibilitatea să economisești. Vezi aici ce este permis VS. Interzis să iei în bagajul de mână.

Albania

Pe lângă cultura sa unică, Albania este aici să ne uimească cu unele dintre cele mai frumoase plaje europene, trasee minunate pentru drumeții, bucătărie delicioasă și peisaje fabuloase ale munților Alpi. Aici te poți bucura pe deplin de o vacanță în orice anotimp al anului, iar prețurile sunt în jumătate față de cele croate sau grecești. Vezi bilete de avion spre Albania aici.

Odată cu vizita acestor destinații, îți garantăm, gustul călătoriilor va prinde amploare. Aceste țări merită explorate, iar dacă îți dorești o escapadă plină de farmec și aventuri, rezervă aici un bilet de avion și călătorești cu plăcere!