Unde să petreci sfârșitul verii în funcție de zodie?
497

Unde să petreci sfârșitul verii în funcție de zodie?

Simți și tu? Ah, gustul dulce-amărui al verii strecurându-se printre degete... Nu te întrista, rătăcitor cosmic. Astrele sunt aici pentru a te ghida către destinația ta perfectă de sfârșit de vară.

Așadar, pune-ți centura de siguranță și hai să explorăm unde să-ți iei rămas bun de la vară - în funcție de semnul tău zodiacal!

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie) – Marrakech, Maroc / vezi bilete de avion spre Marrakech aici

Berbec, spiritul tău energetic merită o destinație la fel de înflăcărată. Soukurile pline de viață din Marrakech, cultura vibrantă și arhitectura încântătoare te vor ține în suspans în timp ce te scufunzi impetuos în această aventură exotică.

Taur (20 aprilie - 20 mai) - Toscana, Italia / vezi bilete de avion spre Toscana aici

Taur, dragostea ta pentru lucrurile fine se aliniază minunat cu podgoriile ondulate din Toscana și cu bucătăria lor delicioasă. Învață limbajul gesturilor, savurează Chianti, paste autentice și bucură-te de minunatul “dolce far niente“.

Gemeni (21 mai - 20 iunie) - Praga, Cehia / vezi bilete de avion spre Praga aici

Gemeni curios, amestecul de istorie și inovație din Praga oglindește natura ta duală. Hoinărește printre străzile labirintice ale orașului, descoperă cultura locală și pregătește-te să ai o dezbatere existențială cu vreun localnic.

Rac (21 iunie - 22 iulie) - Bali, Indonezia / vezi bilete de avion spre Bali aici

Rac, frumusețea senină și vibrațiile spirituale din Bali oferă refugiul după care sufletul tău tânjește. Fă o baie în templele de apă, răsfață-te cu masaje balineze și nu te mira dacă simți o legătură puternică cu țestoasele marine.

Călătorești doar cu bagaj de mână? Vezi aici ce articole sunt permise/interzise în aeronavă.

Leu (23 iulie - 22 august) - Mykonos, Grecia / vezi bilete de avion spre Mykonos aici 

Leu, viața de noapte vibrantă din Mykonos și plajele pline de farmec sunt scena ta. Lasă-te străpuns de glamour, dansează cu chef, dar asigură-te că mișcările tale de dans sunt la punct – nu vrei să fii eclipsat de un pescăruş.

Fecioară (23 august - 22 septembrie) - Kyoto, Japonia / vezi bilete de avion spre Kyoto aici

Fecioară, grădinile meticuloase din Kyoto și cultura rafinată îți atrag inima. Scufundă-te în templele zen, admiră mirosul florilor de cireș și îmbrățișează ritmul relaxat – itinerarul tău meticulos planificat își ia și el o vacanță.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) – Paris, Franța / vezi bilete de avion spre Paris aici

Balanță armonioasă, dragostea ta pentru frumos se potrivește Parisului ca o beretă unui artist. Plimbă-te de-a lungul Senei, răsfață-te cu croissante și încearcă să nu te pierzi printre alei. Amintește-ți, baghetele sunt pentru a le mânca, nu pentru a naviga.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) - Petra, Iordania / vezi bilete de avion spre Petra aici

Scorpion misterios, lasă orașul enigmatic Petra din Iordania să se contopească cu aura ta intrigantă. Scufundă-te în secretele orașului, explorează arhitectura antică ascunsă în stânci roșii și absoarbe farmecele deșertului.

PONT: Ești limitat de buget? În această listă de sugestii, găsești zboruri low-cost de la 18 euro. Profită și alege un zbor accesibil, chiar dacă nu este destinația aleasă pentru zodia ta.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) - Cape Town, Africa de Sud / vezi bilete de avion spre Cape Town aici

Săgetător aventuros, orașul vibrant Cape Town cu energia și spiritul său liber te invită să-l explorezi. Fă o drumeție pe Muntele Masă, scufundă-te cu rechini și lasă-ți rătăcitorul interior să hoinărească liber.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) - Edinburgh, Scoția / vezi bilete de avion spre Edinburgh aici

Capricorn, farmecul istoric al Edinburghului și atmosfera intelectuală completează perfect natura ta disciplinată. Plimbă-te pe străzile pietruite, explorează castele antice și amintește-ți - nu e nicio rușine să porți kilt.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) - Reykjavik, Islanda / vezi bilete de avion spre Reykjavik aici

Vărsător inovator, lasă energia futuristă și peisajele eterice din Reykjavik, Islanda să-ți stârnească imaginația. Admiră aurora boreală, scufundă-te în izvoarele termale și explorează țara focului și a gheții.

Pești (19 februarie - 20 martie) – Insulele Maldive / vezi bilete de avion spre Maldive aici

Pești visător, frumusețea insulelor Maldive și apele sale turcoaz alină dorul sufletului tău.

Înoată cu vietățile marine, relaxează-te sub soare și lasă șoaptele oceanului să-ți reamintească că, chiar dacă vara se termină, visele tale sunt pentru totdeauna.

Nu uita că la Zbor24.ro, fiecare bilet de avion procurat nu îți asigură doar un loc în aeronavă, ci și serviciul de suport clienți 24/7, serviciul de check-in GRATUIT, program de bonus, dar și alte beneficii.

În timp ce aceste recomandări din constelații sunt scrise în spiritul distracției, să știi că cele mai frumoase călătorii vin atunci când îți urmezi dorințele inimii. Așadar, oriunde ai alege să îți închei vara, rezervă acum un bilet de avion și fă din asta o aventură de neuitat! 

Zbor24.ro – Zboară cu plăcere!